Våra tjänster


 

Corporate Communication.

Hur ett varumärke uppfattas är direkt affärspåverkande och därigenom en viktig del av det kommunikativa arbetet. Vi på BCW besitter mångårig erfarenhet av att stärka varumärkens identitet, uppfattning och relationer genom intern- och externkommunikativa insatser mot specifika intressenter. Bland annat i form av personprofilering, kriskommunikation, strategisk rådgivning och employer branding.

 

 

Kris­kommunikation.

När krisen drabbar din organisation är god kommunikation av yttersta vikt. Tempo, kvalitet och tonalitet är det som både kort- och långsiktigt påverkar förtroendet för ditt varumärke och företagsvärdering. Vi erbjuder stöd inom hela krisprocessen; inventering, bedömning, planering, övning, akut stöttning och utvärdering. Vår mångåriga erfarenhet spänner över breda industrifält som transport, IT/Teknik, livsmedel, konsult- och rådgivande företag samt läkemedelsbranschen.

 

 

Kreativ studio.

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning som passar dagens föränderliga kommunikationslandskap. I vår studio jobbar vi med idé och konceptutveckling för både marknads-pr och integrerade reklamkampanjer och ger således våra kunder möjligheten att ta ut sina budskap i samtliga kanaler. Vi bistår med allt från reklamfilmsproduktion och fotograferingar till grafisk formgivning och digitala uttag.

 

 

Brand Experience.

Vi ger varumärken liv och skapar upplevelser utöver det vanliga. Vårt event-team arbetar tillsammans med kunden för att identifiera deras mål och ta fram en aktivering som förverkligar deras vision. Vi designar, planerar och projektleder evenemang och erbjuder allt från intima workshops till stora imponerande lanseringsfester. Vårt mål är att gästerna ska att inleda en relation till våra kunders varumärken. Från framtagande av koncept till gästlista och genomförande finns vi med under hela resan. Och viktigast av allt; vi kommer att göra det minnesvärt.

 

 

Marknads­kommunikation.

Vi gör allt ifrån TV-reklam och banners till traditionell PR och sociala medier. Men oavsett val av uttag ser vi två gemensamma nämnare. Kommunikationen ska förtjäna uppmärksamhet och samtidigt vara kopplad till affären. Oavsett val av kanal eller huruvida man köper utrymmet ska insatserna vara säljdrivande, samtidigt som de har ett syfte för mottagaren och därigenom förtjänar uppmärksamhet i det snabba, moderna medielandskapet.

 

 

Public Affairs.

Att arbeta med påverkansarbete och public affairs blir allt viktigare för allt fler. Ju stökigare det politiska landskapet blir desto viktigare är det att göra rätt analys, insatser och aktiviteter. Att förstå den politiska logiken och arbeta långsiktigt är helt avgörande för att ett påverkansarbete ska lyckas. Vi erbjuder er stöd igenom hela processen. Vi lägger upp analysarbetet, aktiviteterna och kopplar ihop det med er externa kommunikation. På så sätt ökar vi möjligheterna för er att lyckas med ert viktiga påverkansarbete.

 
 
gradient tjänster-01.png