Söker du oss?


BCW är en global kommunikationsbyrå med hög entreprenörsanda. Vi är snabbfotade, kundälskande och snälla (ej att underskatta). Vi älskar att serva, skydda, bygga, utmana och utveckla företag, organisationer och varumärken. Och vi är stolta över att ha många, långa och nära kundrelationer med välkända varumärken såsom Carlsberg Sverige, Unibet, Circle K, Pfizer, och Blackrock. Vi är ett tight team på drygt 40 konsulter som jobbar med konsument-, hälso- och företagskommunikation. Många av oss har tidigare arbetat på fristående byråer men lockats av kraften i att tillhöra ett internationellt byrånätverk. När det behövs kan vi alltid dra ett mail till några av våra över 4000 kollegor på 40 marknader för att be om tips, råd eller insikter. Självklart finns det också möjligheter att till exempel jobba från vårt kontor i London i en vecka.

 

 

Söker vi dig?


Vi söker en hängiven konsult med kundansvar som får både kollegor och kunder att känna sig trygga. Du kommer att få leda större projekt för kunder, framförallt inom bank-, finans- och företagskommunikation. Det kräver att du klarar av att se de små vardagliga detaljerna och de större, långsiktiga penseldragen - både inom branschen och i samhället. Det kräver också att du vill växa, ta ansvar och vill vara med att utveckla såväl kunder och medarbetare som byrån i stort.

För att klara det här jobbet bör du sedan tidigare ha konsultvana. Vi tror att du jobbat minst åtta år med kommunikation. Du bör ha god förståelse för vilka ingredienser som gör att en berättelse sprider sig och du måste vara skicklig i PR-hantverket. Vi söker hjältar, stjärnor och nördar – men är övertygade om att de bästa av dessa inte kommer i en skrytsam förpackning. Vi älskar konsulter som är briljanta, arbetsamma, modiga, snälla och har hög integritet.

 

 

Vi söker en person som:

  • har mångårig erfarenhet från olika kommunikationsroller, ett stort plus är om du har erfarenhet av bank- eller finansvärlden

  • trivs i rollen som rådgivare med en egen kundportfölj

  • har vana av att leda komplexa kommunikationsprojekt och som är en utpräglad lagspelare

 

 

Mer intresserad än när du började läsa?


Låt oss då ta ett möte så berättar vi mer om varandra. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och processen kommer att pågå fortlöpande.


Skicka din ansökan till talang@cohnwolfe.com