Söker du oss?


Burson Cohn & Wolfe (BCW) är en global kommunikationsbyrå med hög entreprenörsanda. Vi är snabbfotade, kundälskande och snälla. Vi älskar att serva, skydda och bygga, utmana och utveckla företag, organisationer och varumärken. Vi är stolta över våra långa och nära kundrelationer med välkända varumärken såsom Carlsberg Sverige, Unibet, Circle K, Trygg-Hansa, E&Y och Marabou. På Drottninggatan i Stockholm är vi ett tight team på 45 konsulter och kreatörer som jobbar med konsument-, hälso- och företagskommunikation. Vi är pappor, jurister, journalister, politiker, programmerare, gamers och kulturvetare. Vi brinner alla för att förändra världen på något sätt. Många av oss har tidigare arbetat på fristående byråer men lockats av kraften i att tillhöra en internationell byrå. När det behövs kan vi alltid dra ett mail till några av våra tusentals kollegor i resten av världen för att be om tips, råd eller insikter. Eller jobba från vårt kontor i London i en vecka.

 

 

Söker vi dig?


Vi söker en hängiven projektledare som får både kollegor och kunder att känna sig trygga. Du kommer att få leda både mindre och större projekt för kunder inom en mängd olika branscher; mat, dryck, it, finans, drivmedel eller sport. Det kräver att du klarar av att se de små vardagliga detaljerna och de större, långsiktiga penseldragen. Det kräver också att du vill växa, ta ansvar och vill vara med att utveckla såväl kunder, medarbetare och byrån i stort.

Vi söker hjältar, hjältinnor, stjärnor och nördar – men är övertygade om de bästa av dessa inte kommer i en skrytsam förpackning.

 

 

Mer intresserad än när du började läsa?


Låt oss då ta ett möte så berättar vi mer om varandra. Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt och processen kommer att pågå fortlöpande.

Skicka ansökan och CV till talang@bcw-global.com