Praktikprogram inom grafisk design och visuell kommunikation

Praktik hösten 2019

 

Nu söker vi på BCW (Burson Cohn & Wolfe) höstens praktikanter till vårt Stockholmskontor.

Genom att alltid utgå från ett perspektiv utifrån förtjänad media med strategisk och kreativ höjd strävar vi efter att skapa kommunikation som berör människor. Nu söker vi engagerade, smarta och snälla praktikanter som är nyfikna på hur kommunikationsbranschen fungerar. Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med våra kunder och konsulter, utveckla dina praktiska kunskaper inom kommunikation samt få en inblick i det dagliga arbetet på en kommunikationsbyrå. Vad du har för bakgrund eller utbildning spelar mindre roll.

banner-01.jpg

Vi söker praktikanter inom Grafisk design

Grafisk design och visuell kommunikation

Praktikanter till vår kreativa studio som kommer att få vara med och stötta arbetet i våra produktioner – digitala såväl som tryckta. Detta passar dig som går en utbildning inom formgivning, UX/programmering, typografi eller digital design.

 

 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din praktik hos oss vill vi att du har en påbörjad eller avslutad eftergymnasial utbildning och möjlighet att praktisera heltid under minst 8 veckor eller längre. Är du inte CSN-berättigad erbjuder vi praktikersättning. Vi kallar till intervjuer löpande. 

 

 

Vi vill att du som söker

  • Har erfarenhet av att arbeta i Adobe Creative Suite, framförallt InDesign, Illustrator och Photoshop (ytterligare plus om du har kunskaper inom After Effects, Premiere, Audition, Squarespace eller WordPress)

  • Är intresserad av konst, kultur, design och visuell kommunikation

  • Trivs med att jobba i olika projekt parallellt

  • Tycker om att samarbeta och att jobba tillsammans med andra människor

  • Är snäll

 

 

Som praktikant hos oss får du

  • Arbeta nära andra designers i engagerade team 

  • Assistera vid produktion av material till webb, sociala medier och trycksaker

  • Lära dig grunderna i rollen som grafisk designer

  • Jobba på en av Sveriges snällaste byråer 

 

 

Är du den vi söker eller kommer och tänka på någon annan som borde söka?

Skicka portfolio, CV och personligt brev till praktikstockholm@cohnwolfe.com. Vi uppskattar specialintressen och oväntade talanger.
 
banner-02.jpg